Kalendár podujatí

Nahrávam Udalosti

ECHNIKA, SILA A KONDÍCIA to sú tie správne ingrediencie pre tretí ročník jedinečnej silovo-kondičnej súťaže o Kráľa severu, ktorá je zameraná na presnú techniku prevedenia základných cvikov, silových cvičení s vlastnou váhou a cvikov z kalisteniky s pridanou váhou. Proste “BEAST MODE”.

Hostia:
DEJAN “STIPKE” STIPIC /SRB/ – Dejan Stipic
www.instagram.com/iamstipke/
LEE WADE TURNER /UK/ – Lee Wade Turner www.instagram.com/lwt_recession_proof_body
PETR SKOKAN /ČR/ – Petr Skokan
www.instagram.com/petr.skokan

Ako bude prebiehať samotná súťaž?
Súťaž sa pôjde na štyri kolá.

  • 1.kolo bude merané na čas a bude obsahovať nasledovné cviky: 3x pistols (drep na jednej nohe) na každú nohu, 3x muscle up, 15x kľuk, 10x zhyb, 15x dip (kľuk na bradlách), beh cca 350m a na koniec 3x prehodenie pneumatiky. Upozorňujeme, že požadovaná technika prevedenia cvikov bude striktná, na základoch kalisteniky (žiadne vykopávanie). Do ďalšieho kola postupuje 8. najrýchlejších súťažiacich v každej kategórií.
  • 2. a 3. kolo (štvrťfinále a semifinále). Pôjde sa formou vyraďovacieho pavúka, pričom rýchlejší z dvojice postupuje do ďalšieho kola. Požadované cviky sú nasledovné: 5x pistols (drep na jednej nohe) na každú nohu, 3x muscle up, 20x kľuk, 15x zhyb, 20x dip (kľuk na bradlách), beh cca 350m a na koniec prekvapenie.
  • 4. kolo (FINÁLE). Finálové kolo bude v štýle BEAST MODE a bude obsahovať všetky cviky (pistols, muscle up, kľuk, zhyb, dip, beh a nohy).

Ženy
1. kolo bude merané na čas a bude obsahovať nasledovné cviky: 3x pistols (drep na jednej nohe) na každú nohu, 1x výmyk ponad hrazdu, 10x kľuk, 5x zhyb, 10x dip (kľuk na bradlách), beh cca 350m a na koniec 3x prehodenie pneumatiky.
Podľa časov sa o trofej “pobijú” najrýchlejšie štyri ženy kde ich vo finále (1. a 2. najlepší čas) a v súboji o 3.miesto ( 3. a 4. najlepší čas) bude čakať nasledovné: 5x pistols (drep na jednej nohe) na každú nohu, 1x muscle up alebo 3x výmyk ponad hrazdu, 15x kľuk, 10x zhyb, 15x dip (kľuk na bradlách), beh cca 350m a na koniec bonus zameraný na nohy.

Na správne prevedenie cvikov budú dohliadať rozhodcovia, ktorých mená zverejníme neskôr.

Organizátor si vyhradzuje právo na zmenu pravidiel!!!

Kategórie:

  • muži do 75kg /max. počet 16 štartujúcich/
  • muži od 75 – 85kg /max. počet 16 štartujúcich/
  • muži nad 85kg /max. počet 16 štartujúcich/
  • ženy /max. počet 8 štartujúcich/
  • Štartovné: 20€ (v cene je štartovací balíček)

Prize money pre všetky kategórie:

  • 1.miesto 150€ + vecné ceny
  • 2. miesto 100€ + vecné ceny
  • 3. miesto 50€ + vecné ceny

Sprievodný program:
Tento rok sa môžete tešiť na moderátora Jakuba Zitróna Ťapáka, DJs, Tombolu a súťaže pre verejnosť.

Zdieľaj túto udalosť

Podujatia

Na Orave sa stále niečo deje. Orava ponúka množstvo podujatí, ktoré súvisia s históriou, remeslami, umením. Každá z obcí ponúka pravidelné kultúrne, športové alebo zábavné podujatia. Zámerom podujatí je ukážka tradícií, ale aj bežného života ľudí v minulosti. Aj vďaka tomu sa dozvedáme, čím je obec po stáročia známa a výnimočná.